Markkinointi

Videot tarvitsevat usein ympärilleen myös muita visuaalisia materiaaleja ja pitkälle mietittyjä kampanjoita. Suunnittelemme ja toteutamme markkinoinnin kokonaiskonsepteja ja valmiita tuloksellisia markkinointikampanjoita, joilla varmistetaan halutun viestin saattaminen oikean kohderyhmän tietoisuuteen. Hyödynnämme suunnittelussa dataa sekä mittaamme ja analysoimme kampanjoiden toimivuutta.

Videoiden markkinointi

Myös yksittäisessä videotuotannossa kannattaa aina suunnitella, miten videosta saadaan eniten tehoa irti. Jakelu suunnitellaan tekemällä videostrategia, jossa mietitään hyvin tarkasti missä kanavissa video jaetaan ja miten. Videon jakelua ei kannata jättää ilmaisen näkyvyyden varaan, sillä parhaat tulokset saadaan maksetun mainonnan ja kohdentamisen avulla. Saatujen analytiikkatietojen avulla voidaan päätellä, kuinka videomarkkinointi lopulta onnistui.

Markkinointiviestintäkumppanuudet

Markkinointiviestinnän kumppanuudet

Yksittäisten mainoskampanjoiden suunnittelun ja toteuttamisen lisäksi Filmbutikilla on myös pitkäaikaisia markkinointiviestinnän kumppanuuksia, joissa asiakkaan koko markkinointiviestintä on ulkoistettu Filmbutikille. Tämä mahdollistaa läheisen ja suunnitelmallisen, kokonaisvaltaisen tekemisen, jossa päästään erinomaisiin tuloksiin.

Case-esimerkki markkinointitoteutuksesta

Case-esimerkki markkinoinnin toteutuksesta

Tutustu Filmbutikin toteuttamiin mainonnan ja markkinoinnin projekteihin.

Pyhtään kunta

Pyhtää on pieni kunta meren rannalla, vain tunti Helsingistä itään. Olemme toimineet Pyhtään kunnan markkinointiviestintinnän kumppanina vuodesta 2015.

Tavoitteet

Pyhtään markkinointi- ja viestintäyhteistyön tavoitteena on ollut kunnan imagon nostaminen, uusien asukkaiden hankkiminen, kunnan kehityshankkeiden markkinointi ja viestintä sekä verkkoviestinnän kehittäminen.

Toteutus

Yhteistyö on kattanut vuosien varrella monenlaisten markkinointi- ja viestintäprojektien toteuttamista.

Olemme luontevana osana mukana Pyhtään kunnan viestintätiimissä ja meillä on ollut ilo ja vapaus suunnitella sekä toteuttaa Pyhtäälle upeita ja rohkeita kuntamarkkinointikampanjoita.